ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

شنیدن صدای دو انفجار در شهرک صهیونیستی «ناحل عوز»

شنیدن صدای دو انفجار در شهرک صهیونیستی «ناحل عوز» کانال تلگرامی صابرین نیوز خبر داد که لحظاتی پیش، صدای دو انفجار در این شهرکها شنیده شده است. صابرین همچنین گزارش داد که دو موشک ۱۰۷ میلیمتری به این شهرکها اصابت کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۳ - ۲۸ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 17
کد خبر: ۱۲۹۸۶۹

به گزارش راهبرد معاصر منابع خبری از به صدا درآمدن آژیرهای خطر در شهرک صهیونیستی «ناحل عوز» در اطراف غزه خبر دادند.

کانال تلگرامی صابرین نیوز خبر داد که لحظاتی پیش، صدای دو انفجار در این شهرکها شنیده شده است. صابرین همچنین گزارش داد که دو موشک ۱۰۷ میلیمتری به این شهرکها اصابت کرده است.

ارتش رژیم صهیونیستی اما با انتشار بیانیه‌ای، ادعا کرد که این آژیرها به صورت اشتباهی در این شهرک به صدا درآمده است.

شبکه خبری المیادین اما گزارش داد که صدای این انفجارها، از اطراف این شهرکها شنیده شده است. هنوز جزئیات بیشتری درباره ماهیت این انفجارها و تلفات احتمالی آن منتشر نشده است.

این د رحالی است که بیت‌المقدس و از جمله صحن‌های مسجد الاقصی که از جمعه گذشته، شاهد شدیدترین درگیری‌ها در یک سال گذشته میان نظامیان صهیونیست و نمازگزاران فلسطینی است، از صبح امروز (یکشنبه) نیز شاهد یورش اشغالگران است.

مقاومت فلسطین هم طی چند روز اخیر در خصوص هرگونه تشدید تنش در بیت‌المقدس به اشغالگران هشدار داده است و حتی دیروز، «هارون ناصر الدین« عضو دفتر سیاسی حماس و یکی از مقامات دفتر امور بیت المقدس در خصوص تجاوز به مسجد الاقصی یا اجازه دادن به شهرک نشینان برای قربانی کردن در داخل صحن‌های آن، به رژیم صهیونیستی، هشدار داد.

ناصرالدین گفت: «حماس به میانجی‌ها اطلاع داده است که هر گونه قربانی در مسجد الاقصی، به منزله اعلان جنگ است و [عملیات] شمشیر قدس-۲، بسیار شدیدتر از [شمشیر قدس] قبلی است. جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) نسبت به فریبکاری رژیم صهیونیستی هوشیار است و اجازه نخواهد داد که مسجد الاقصی آسیب ببیند یا در آن قربانی کنند»/فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار